Expectations vs reality

Hei igjen!

Når man skriver om interiør, og kommer med tips, ideer og ønsker, er det lett å finne flotte interiørbilder og tenke at sånn! Sånn vil jeg ha det! Det finnes så mye lekkert interiør, men det er ikke alltid like lett å lage det slik man ser på bilder.

Det kryr av fantastiske interiørbilder på nettet, av boliger som er tatt ut av en annen verden. Og det er nettopp det de er. En annen verden. En verden med millioner av kroner i oppussingsbudsjett. Hadde man hatt ubegrenset med midler, hadde det ikke vært noe problem å pusse opp og innrede. Men slik er det gjerne ikke i den vanlige verden, så for min del må jeg senke forventningene litt.

Man vil foreksempel ha det sånn:

Men så blir det gjerne sånn:

Gang

Akk, ja. Mye av det jeg gjør handler om å bruke det man har, og gjøre det beste ut av det. Det nytter heller ikke å hive inn drømmestilen i et hvilket som helst rom. Stilen bør til en viss grad tilpasses rommet og bygningen. Og det viktigste av alt: Interiøret må tilpasses din personlighet! Gjør det sånn som du har lyst til, og blås i det som er in akkurat nå.

I mens skal jeg drømme meg litt bort i interiør som aldri kommer til å bli slik jeg tenkte det skulle:

Walk in closet
Jeg kunne tenke meg et walk in closet som ser slik ut! Hvilket rom skal jeg ofre…
Dette var jo kult! Men kommer jeg til å tapetsere med denne tapeten?
Jeg liker fargene, og de skaper varme. Dette ser lunt og fresht ut. Likevel drar jeg ikke til malingsbutikken og kjøper denne fargen. Hvorfor ikke? Litt pga. feighet, og litt pga. mangelen av et stort gult maleri?
Jeg elsker Kelly green, og jeg elsker striper. Men det blir jo ikke til at jeg pusser opp badet slik.

Som sagt, oftest er det pengene som setter en stopper for drømmeinteriøret, men like så ofte er det feigheten som avgjør. Man er redd for at man skal gå lei farger og mønstre. Hvorfor går jeg aldri lei av å se det på bilder da? Jeg vil jo egentlig ha det sånn. Vi får se hva det blir til når jeg skal pusse opp!

Ha en fin dag, drøm deg bort, og kanskje prøve noe du ikke tør?

Og en ting til: Jeg har blitt nominert til Sparpedias interiør- og designblogg awards! Klikk gjerne på den gule knappen under og stem på meg 🙂 Da blir jeg glad!

11 Shares

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *