Hva skal vi med så stort hus?

Å ønske seg enebolig er en stor drøm for mange. Det var det for oss også. Men å faktisk få til å kjøpe et hus, er ikke like enkelt slik som boligprisene har steget de siste årene.

Det er heller ikke så mange hus til salgs i Oslo slik at man kan velge og vrake, når det gjelder utseende og beliggenhet.

Vi så etter et hus man kunne dele opp, og lage to boenheter av. Min mor var nemlig med på huskjøpet, og slik ble husdrømmen mulig, ved å lage generasjonsbolig av det.

Hun bodde alene, og jeg var uansett innom henne stadig vekk. Det er mye mer praktisk nå som hun bare er en trapp unna.

Hun har fått sin egen etasje på bakkeplan, med parkering rett utenfor døren. Det var ikke så lett å dele opp huset til to praktiske boenheter, siden hennes etasje hadde hovedbadet, fire soverom og kjøkkenet. Nede i vår del satt vi igjen med en praktikantdel med et lite bad, et soverom, kontor og bad i kjelleren, en stue, en hall, et vaskerom, og en vinterhage. I tillegg er det to rom uten vindu, og en lang gang med en badstue i. Kjøkken har vi ikke. Vi skulle også gjerne hatt et soverom til, men sånn er det foreløpig. Så skal vi gjøre om på noen rom etterhvert. Det nytter ikke å få det 100% perfekt planløsningsmessig, men det går helt bra. Heller det enn ikke noe hus!

Mer om hvordan huset er delt opp, og hvordan det ser ut inni får du litt senere. Det er bare å følge med!

Og stem gjerne på musi.no med den gule knappen nedenfor. Ha en fin dag!

0 Shares

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *