Hva skal du ha på deg til jul? Få hjelp fra sommergarderoben din!

Så lenge fargene stemmer, er det faktisk lov til å se ut som et juletre.

Sort er favorittfargen til de fleste når det gjelder valg av festantrekk, men til jul er det ekstra hyggelig å ha på seg farger. Har du bare ett rødt plagg, kan du få hjelp fra klær i sommergarderoben din, til å sette sammen et julete festantrekk på en veldig enkel måte.

Rødt og rosa pleier ikke å få lov til å leke sammen så ofte, men det kan være en fantastisk kombinasjon, og særlig til jul. Pastellfargede kåper var hot i vår, og har du en rosa liggende, blir den en skikkelig julekåpe hvis du har en rød kjole under.

Jeg er ikke opptatt av mote, men jeg er opptatt av farger. Og det er fargene som er viktige her. Har du noe rosa eller hvitt i skapet, er dette fine farger å matche med rødt. Her er det gjort motsatt fra forrige bilde, en lys rosa kjole med rød kåpe over.

Et hvitt skjørt blir nydelig med en rød bluse eller genser.

Den sprekeste kombinasjonen er knallrosa og rødt!

Det er ikke så mye rødt som skal til, og ved å velge rosa eller hvitt sammen med rødt, kommer rødfargen virkelig til sin rett.

Disse bildene fant jeg på Pinterest. Fra mitt eget klesskap fant jeg dette: En skikkelig julekule av noen farger. Den rosa sommerbuksen var ikke planlagt til julegarderoben, men det er den nå. Gløggfest?

Veske: Armani / Sko: Sergio Rossi / Bluse: Lindex / Bukse: ukjent

Humor er ikke bare viktig i interiøret, men i klesveien også. De røde sailorbuksene har ikke sett lyset siden i sommer, men nå skal de få lufte seg igjen. Ut på byen?

Topp: Kappahl / Jakke: H&M / Sko: Guess / Bukse: ukjent

Fra fest og fanteri, til familieselskap, er det greit å tone litt ned, og gå for en klassisk preppy look. Julaften!

Skjørt: Betty Barclay / Sko: Buffalo / Bluse fra Pikant / Veske: Mormor

Klesskapet vil jo ingen ende ta når man leter etter klær som kan funke til et spesielt tema, og når man setter dem sammen på forskjellige måter. Siste funn fra sommergarderoben er en rosa silkebluse. Passer til et langt tyllskjørt i middagsselskap på kvelden.

Bluse: Tara / Sko: Farrutx / Veske. Louis Vuitton / Skjørt: H&M / Belte: Dolce Gabbana

Jeg håper du har fått litt inspirasjon til å ta et dypdykk i klesskapet, og kanskje også til å minke klesbudsjettet denne julen!

Klem fra musi 🙂

0 Shares

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *