Hva skal du ha på deg til jul? Del 2. Få hjelp fra høstgarderoben!

En rød genser er fint, men kanskje greit å ha på seg noe mer.

I går fant jeg frem klær fra sommergarderoben, som kan brukes til jul. Mens jeg lette fant jeg også noen klær fra i høst, som kan kombineres til juleantrekk. Disse fargene funker også til jul, nemlig burgunder og grønt, farger jeg har brukt mye i høst.

Burgunderrøde lakksko, med knall rød bluse og rød lakkveske. Blomstene i blusen har samme farge som skoene. Til dette valgte jeg hvite bukser. Perfekt å gå på julelunsj i! Nå mangler jeg bare den røde eller lyserosa kåpen…

Til julefokost er det deilig med noe varmt: En tjukk hvit åttitallsgenser, mørkerøde fløyelsbukser, og gullsko med glitter.

Jeg elsker grønt, og måtte sette sammen et antrekk jeg kunne bruke den knall grønne blusen med. Jeg fant frem grå metallic lakksko, en paljettjakke i samme farge, og valgte hvite bukser til, for å freshe det opp:

Til slutt har jeg funnet frem de røde skoene og vesken fra i går, men i dag har jeg satt det sammen med et mørk burgunder skjørt. Rødt og burgunder er en veldig spesiell fargekombinasjon, men helt fantastisk!

Så litt bildeinspo fra Pinterest: Finn frem det hvite sommerskjørtet og fløyelstoppen fra i høst. Det blir jo aldri sånn som på bilder, men fargene sammen er nydelige:

Forresten: Det jeg skrev i går om at det er lov til å se ut som et juletre, det funker så lenge man ikke tar det så bokstavlig som dette 😉

Have a holly jolly christmas!

0 Shares

2 kommentarer til «Hva skal du ha på deg til jul? Del 2. Få hjelp fra høstgarderoben!»

  1. Hei!
   Veldig sent svar dette her, men jeg har vært borte fra bloggen en lang stund.
   Da jeg var liten hadde jeg bevernylondress i burgunder. Etter det likte jeg ikke fargen på mange år, men nå ser jeg jo hvor fint det kan være. Jeg tror navnet er blitt litt belastet pga. 70- og 80-tallet.
   Burgunder brukt på riktig måte ser både classy og ekslusivt ut. Brukt på feil måte blir det billig og harry.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *