Jula varer helt til påske?

Nei det er ikke sant. Her ble julepynten tatt ned tredje juledag, siden vi skulle reise bort. Uansett, her kommer bilder fra stuen, med julepynt, selv om julen er over.

Ligger stille kun for fotografen 🙂

Forrige innlegg handlet om huset, og huskjøpet. «Se hva jeg har kjøpt!» Slik mange populære blogger inneholder. Ja, jeg fikk mange besøk på bloggen, så det funket, men det er ikke helt meg å legge ut slike ting, så det innlegget var egentlig en test på om det var en clickbait, og det var det.

Bloggen skal handle mest om interiør, tekstiler og farger.

Interiør handler ikke om at alt må være nyoppusset. Interiør for meg, handler mye om hvordan man kan bruke det man har, på best mulig måte. I dette huset er det mye som må gjøres, og nye ideer dukker stadig opp. Det er ingenting som er pusset opp ennå. Når jeg pusser opp her, skal jeg være 100% sikker på hvordan jeg vil ha det før jeg gjør noe. Dessuten føler jeg fortsatt at jeg nettopp har flyttet inn.

HER ER BILDER AV STUEN FRA VISNINGEN FØR VI KJØPTE HUSET:

OG SLIK ER DET NÅ:

Forskjellen er stor, bare ved å sette inn noen andre møbler. Det er det som er så morsomt med interiør, det samme rommet blir så forskjellig bare ved å bytte ut møbler og bilder.

Det eneste som er gjort i stuen nå, er å ta ned en bokhylle som ble snekret til veggen på 80-tallet. Veggen er nå blitt testmalt i en grønnfarge. Jeg er nemlig på jakt etter den perfekte Kelly-green! Kelly-green er en ren grønnfarge, omtrent som gressgrønt. Likevel må den ikke bli for mørk, og ikke for gul. Veggen var et fint sted å prøve den ut, for her skal det senere lages en spesialbygd bokhylle.

Veggen med TV er midlertidig, inntil bokylle med skap er snekret. Eget TV-rom blir laget i et rom ved siden av stuen.

Møblene er tatt med fra forrige bolig. De blå stolene fra Furbish kjøpte jeg før jul. De ti skotskrutete putene sydde jeg uken før jul. Kunne jo ikke ha turkise puter med fisker på til jul!

Mønsteret heter Royal Stewart, et klansmønster fra Skottland.
Luksusputer som er klippet på skrå, da må man nemlig bruke mye mer stoff! Dette kan man se an mens man syr, når man er kommet til det siste puteparet i kolleksjonen. På baksiden av putene har jeg brukt vinrød bomullsfløyel. Jeg elsker disse putene!
Sebra- eller leopardmønster passer til alt.

 

Gardinene hang ute i hallen her da vi flyttet inn. Jeg har hengt dem i stuen så lenge, inntil jeg får hengt opp noen nye.

Jeg har planer for peisen, men vet ikke hva ennå. Tips mottas!

Gulvet er originalt fra byggeåret 1965. Det er lange tjukke planker, og det ville vært synd å legge ny parkett over, så gulvet kommer til å bli slipt, og holdt i sin opprinnelige stand.

Hvordan videre oppussing av stuen skal bli, kommer jeg til å skrive mer om neste gang.

Ha det bra så lenge!

10 Shares

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *