Farger til stuen

Nå som dere har sett stuen, lurer kanskje noen av dere på hva jeg skal gjøre med den grønne veggen?

På denne veggen skal det bygges en bokhylle, og bakveggen i de åpne hyllene skal kanskje bli grønne. Derfor har jeg prøvemalt veggen. Her er et bilde av bokhyllen jeg vil lage:

Den skal bli ganske lik som denne, men skal ha innebygde høyttalere og TV i tillegg de åpne hyllene. Den blir også bredere enn den på bildet.

Så hvilken farge skal jeg ha på veggene? Hvis jeg skal ha grønne detaljer på bokyllen, og hyllen er hvit, så er det pent med hvite vegger til, men jeg vil ha grønne! Sånn som dette:

Jeg vet at dette blir for mye for de fleste, og jeg har ikke fått medhold for grønne vegger ennå, men det får jeg nok.  Jeg har jo sånne lamper også! Pga. to doble glassdører, og to store vinduer i stuen, så blir ikke veggflatene så store. Vel, vi får se.

Så fine dørene hadde blitt!

Skulle det likevel bli hvite vegger, kan man få til det grønne inntrykket ved hjelp av tekstiler og tilbehør:

Jeg har selvfølgelig funnet stoff allerede…

Det er jo så fresht! Vil du fortsatt ha grå puter og grå vegger? Jeg skal vise deg noe kult hvis du har hvite vegger. Dette taket:

Mal taket i stedet for veggene! Løfter rommet på en helt annen måte.

Jeg skal ha noe grønt, det er helt sikkert! Hva med deg som har malt grått, men som langt innerst inne vil ha farger men er redd for å gå lei? Start med gardiner og puter, og se på hva jeg skrev i dette innlegget:  http://www.musi.no/2017/03/12/norge-i-gratt-gratt-og-gratt/

Der var tips til farge å bruke til grått, nettopp grønt. Sånn som dette:

Go green!

7 Shares

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *