Tartanlove – wear it!

Alltid fint, alltid classy – alltid skotskruter!

For preppy eller gammeldags sier du? Det trenger ikke bli det. Selv mormors foldeskjørt blir fint bare man styler det riktig.

Til hverdags:

Skotskrutet skjørt og olaskjorte – en uvanlig, men kul combo! Foto: fra Pinterest

Til fest:

Foto: fra Pinterest

På kontoret:

Foto: fra Pinterest

I selskap: Jeg falt for denne casual varianten.

Foto: fra Pinterest

Du kommer langt med et skjerf eller sjal også:

Skotskruter løfter et hvert antrekk, og man ser alltid ordentlig ut med skotskruter. Det passer til alt, og det er en fin måte å tilføre farger til antrekket. Mitt favorittmønster er Blackwatch. Det er et pent og rolig mønster i blått og grønt, og det beste av alt er at det passer både til sort og mørkeblått.

Denne vesken fra Ralph Lauren går jeg med nesten hver dag. Med et matchende skjerf til, spiller ikke resten av antrekket så stor rolle. Det passer til alt.

Neste favoritt er mønsteret «Royal Stewart». Dette er det personlige mønsteret til Dronning Elisabeth II. Med sine rene farger er det ikke rart det er så mange som faller for dette mønsteret!

Det blir ikke vakrere enn dette:

Foto: Fra Pinterest

Til barn er skotskruter veldig søtt, og med bare ett skjørt har man penantrekk for hele høsten og vinteren. Til skjørtet kan man bruke gensere og strømpebukser i sort, hvitt, rødt, eller mørkeblått, og dermed variere fra gang til gang.

Skotskruter funker på alt. Boblevesten og skoene er kjempekule, og funker bra til norsk hverdagsliv.

Når jeg ikke er opptatt med norsk hverdagsliv, er jeg opptatt med å gå på slottsball i Skottland. Kunne jo hende. Uansett, prinsesseballkjolen over alle kjoler er ikke lyserosa med paljetter i mine drømmer, den er selvfølgelig skotskrutet!

Spørsmålet er bare når jeg skal få brukt denne?

0 Shares

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *