Tartanlove – live it!

Skotskruter er ikke bare fint på klær, det er fint i interiøret også!

Det kan være litt traust sier du, men det kommer helt an på hvilke farger du bruker. Skotskruter kommer i alle farger. Denne stolen i turkis vil jeg tro kunne fått innpass de fleste steder. Har du hytte ved sjøen, passer den fint der også.

Det er ikke noe i veien for å blande ruter med andre mønstre som f.eks. blomster.

Jeg liker traust og klassisk, det går ikke av moten, men det skal jeg love deg hudfargete vegger og sofaer gjør, en av de siste fargene som var in i 2017. For å finne på noe nytt for at folk skal kjøpe maling, kommer de opp med farger som dette, bestemmer at det er en trend, og folk går fem på og tror det er fint. Jeg prøver i så stor grad som mulig ikke å si noe stygt om interiørtrender jeg ikke liker, men noe mer blodfattig enn dette skal du lete lenge etter.

      

Interiøret jeg skaper er ikke for minimalisten og trendrytteren. Interiøret mitt er for deg som har gode minner fra 80 og 90-tallet. Det er for deg som liker farger, klassisk og continental stil, lunhet og generøsitet.

Min favorittdesigner Ralph Lauren bruker mye skotskruter i sitt interiør. Han er en tryllekunstner når det gjelder overdådighet uten at det blir for mye likevel. Hans interiør oser av luksus og gamle penger. Det er varmt og lunt, og fargene er klare og sterke. Ingen utvannet tomatsuppe der i gården.

   

Derfor må jeg vise frem skotskrutene i interiøret. Skotskruter vil aldri se billig ut.

Ralph Lauren Home

I kalde Norge er det perfekt å bruke i interiøret særlig i vinterhalvåret. Det er mange som har hytte, og har begynt å drasse gråfargene inn på hytta også. På fjellet er det kaldt, så jeg vil ha det varmt og lunt når jeg kommer inn på hytta!

Er det ett sted man virkelig kan slå seg løs med skotskruter, så er det på hytta.

Her er det brukt bare noen pledd, puter eller en stol for å skape stilen, og ofte er det nok. Men noen ganger er det gøy å dra det litt lengre, slik som her:

  

Hvis jeg hadde et eget rom i huset som skulle bli bibliotek, hadde det funket. Eller hvis jeg hadde bodd på Downton Abbey.

In real life ville jeg kanskje startet med en stol. På soverommet, i entreen, eller på kontorplassen. Der passer det med en slik stol.

  

Og har du en mann i huset, vil han sikkert sette pris på noen slike interiørelementer. Jeg vet ikke helt hvor kult han synes det er å sitte i en supperosa stol med hvit blondepute.

 

Hvis dette blir for tungt og fargerikt for deg, har jeg et par lekre interiørdetaljer i nøytrale farger på lur til sist. Er du lei av de hvite subwayflisene? Skal du pusse opp på bad eller kjøkken og liker det klassisk og luksuriøst, må du se på dette:

Til slutt en liten kul ting som ikke finnes, men det hadde vært gøy:

Skotskrutete maling! I mine drømmer…
0 Shares

2 kommentarer til «Tartanlove – live it!»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *